Så här stoppar du iPhoto från att öppna när iPhone är inkopplad - Artiklar

Så här stoppar du iPhoto från att öppna när iPhone är inkopplad

Medan de flesta användare inte kopplar sina iPhone till datorn ofta, finns det vissa situationer där detta är nödvändigt. För att ta en snabb laddning, eller säkerhetskopiera iPhone, är den här processen extremt frustrerande. Ett av de mer irriterande problemen är att program som iPhoto och iTunes öppnas som standard.

Medan det här är praktiskt, kommer dessa program att sakta ner din Mac om de öppnas varje gång iPhone pluggar in. Följ stegen nedan för att inaktivera iPhoto från att öppna automatiskt.

Så här inaktiverar du iPhoto från öppningen.

Välj iTunes.



Anslut iPhonen med en USB-kabel och vänta tills iTunes känner igen telefonen. När telefonen visas i menyraden trycker du på iPhone-ikonen i iTunes-fönstret.



När inställningarna för iPhone visas trycker du påFoton.



När fliken Foton laddas finns det alternativ för att synkronisera foton med iPhone. Som standard synkroniserar iPhone sina foton med iPhoto varje gång telefonen pluggar in. Medan synkronisering av foton med iPhoto är bra kan du manuellt synkronisera dem så iPhoto öppnar inte alltid.



För att få iPhone att inte synkronisera bilder, avmarkera kryssrutan bredvidSynkronisera foton från iPhoto.



Avmarkera rutan och knacka på Tillämpalängst ned till höger om fönstret.



När de nya inställningarna gäller öppnar iPhoto inte längre som standard.

Ett annat alternativ att överväga att ändra är inställningen där iTunes öppnas som standard. Detta är särskilt irriterande för dem som pluggar in i datorns USB-port oftare än varje gång i taget. Processen liknar den som beskrivs ovan och länken till den posten sitter nedan.

Så här stänger du av iTunes från att öppna automatiskt.

En av de främsta orsakerna till att du vill avaktivera iTunes från att öppna sig själv är att använda iPhone som en personlig hotspot. Medan iPhone är en WiFi-hotspot, är det bättre att ansluta den över USB för både bättre anslutning och så att batteriet inte går ner. Genom att stänga av det alternativ som kontrollerar att du öppnar iTunes automatiskt, finns det en mindre hinder för att ansluta din bärbara dator till Internet medan du är på språng.